Passioneret Interaktiv Performer, Oplevelsesdesigner og Guide

It’s about storytelling, setting immersive rules of the game, ”contageous” networking, technology and experience economy

Min passion for mennesker, kultur og oplevelsesøkonomi kombineres med dobbel uddannelse i Sociologi og IT, samt mange års praksis med at skabe performances, immersive fiktive universer og selv-udviklings processer

* Ekstrovert, modig, velorienteret og vant til at interagere med forskellige folk og optræde

* Taler flydende dansk, engelsk og polsk

* Selvkørende, dygtig til at kommunikere gennem forskellige kanaler og ‘smitte’ med god energi

 

Jeg elsker spændende og selv-udviklende oplevelser samt projekter/virksomheder som fremmer en sund sult efter livet. Jeg vil invitere jer til at læse mellem linjerne inden vi forhåbentligt ses personligt.

Jeg kan tilbyde jer et konkret kompetencemix, der gør mig i stand til at spille en nøglerolle inden for en lang række forskellige områder, hvor oplevelsesøkonomi møder mennesker, web og organisation.

Jeg er i stand til at designe og teste oplevelser for folk, der matcher stil og viden med magi og overraskelse. Jeg er vant til at rejse, optræde, tale flere sprog og som person både er udadvendt, velorienteret og desuden vant til at sætte mig ind i nye områder.

 

Kapitel 1. Hvilke erfaringer har jeg med oplevelsesøkonomi, udvikling og afholdelse af interaktive events?

Jeg har mange års erfaring med interaktiv, immersiv performance kunst, undervisningsforløb og events, hvor vi involverer publikum og giver dem uforglemmelige, transformative oplevelser. Jeg har samtidig været en innovativ forsker, konsulent og koordinator af projekter fokuseret på alternative oplevelser og læringsprocesser. (bl.a. hos Euman, Club de la Faye’s Teaching Unit, Sisters Academy, Menneskebiblioteket og på mine egne workshops 100 faces of ‘each other’).

Jeg er selvkørende, praktisk multitasker i god fysisk form. En hands-on skattejæger, designer og formidler…der også kan konceptualisere fagligt, præsentere, integrere erfaringer i livslang læring.

 

Jeg er åben for at løbe rundt i skoven i skatte jagt, teste nye teknologier, skabe dans koreografier i det friluft, bungee jumpe, deltage i nøgne tantra workshops, lave mad sammen med lokale folk, med-skabe en performance eller overnatte i laden under et stjerne-ser event.

Jeg kan bagefter oversætte alle disse oplevelser til komplekse og fascinerende historier og teorier, får folk til at se forbindelser mellem forskellige discipliner, kulturer og filosofier. Og inspirere dem til at forelske sig i eventyr og til at være en bevidst skaberen af ​​mans egne livsoplevelser.

 

Kapitel 2. Hvordan jeg oplever, kommunikerer og reflekterer

Jeg elsker at “plante frø” og tænke strategisk uanset om jeg interagerer med mennesker, spreder ordet, dokumenterer eller kommunikerer aktiviteter. For mig ingen oplevelse er kun det.

Jeg har deltaget i og med-skabt mange arrangementer, hvor jeg kunne bruge min unik evne til at udvide almindelig viden med nye perspektiver, oversætte fra tantra- til business-sprog eller fremme en velgørenheds kampagne ved brug af performance og ritualer.

 

‘in 100 years’ var en serie af konferencer/futuristisk forskning “klædt” i  fiktiv performance paraply hvor erhvervslivet, den akademiske verden og kunst delte et fælles mål at gå ud over rationel tankegang og gamle paradigmer.  Ved at udforske mere kreative, visionære måder at tackle bæredygtigheden på forskellige niveauer: miljø, relationer mellem mennesker og nye teknologier.

 

Hos IBIS, vores mål med ‘jeg er Yasuni’ kampagnen var at formidle et stærkt budskab, hvor vores målgruppe (folk der underskriver et andragende, spreder ordet eller bidrager med penge) identificerer sig med og lære af naturen og oprindelige folk. I at skabe involverende læringsprocesser, tror jeg på samspillet mellem forskellige discipliner og den æstetiske en eksperimenterende tilgang til oplevelser. Derfor er jeg en stor fan af performative og rituelle elementer sammenvævet i stærke videnskabelige argumenter. 

 

Andre arrangementer:

  • Menneskebiblioteket som en del af ‘Gør en forskel’ dage i Ørestads Gymnasium 2015.
  • Club de la Faye tilføjede immersiv fiktive univers til almindelige koncertarrangementer på Copenhagen Jazz House 2009.
  • Små projekter under større events: Copenhagen Burlesque, Borderland (Burning Man), Roskilde Festival.

 

Kapitel 3: Hvilke ydeligere kompetencer kan jeg tilbyde for at berige virksomheden?

Udover at være en god oplevelsesdesigner/guide, kan jeg desuden fremadrettet også byde på flere ting, som kan være med til at videreudvikle virksomheden:

Som en erfaren performance-kunstner, kulturarbejder og it-uddannet, har jeg specialiseret mig i brugeroplevelser, interaktion og facilitering af udviklingsprocesser. Dvs. at jeg både kan:

*udvikle hjemmesider – herunder tænke i retning af gamification, integration med sociale medier samt andet, der både kan tiltrække og fastholde nye kunder

*bidrage til forretningsudviklingen – f.eks. baseret på input og involvering af alt fra kunder til faste samarbejdspartnere, men også af helt nye og gerne anderledes aktører. Med min særlige baggrund har jeg et bredt netværk i både kunst- og it-verdenen, som jeg selvfølgelig meget gerne vil sætte i spil.

*globalisere i praksis – bl.a. ved at tænke i markedsføring og partnerskaber internationalt. Jeg har selv baggrund fra både Danmark, Polen, Canada og Storbritannien og ser kun gode grunde til at arbejde globalt helt fra starten

 

Hvis I er interesseret i frisk energi, innovativ tilgang, sans for mennesker og en masse hjerte, vil oplevelsestester positionen være i gode hænder. Jeg vil være glad for at kunne mødes med jer personligt for at præsentere endnu flere sider af mig selv og brainstorme sammen med jer om, hvordan jeg allerbedst kan bidrage hos jer. I mellemtiden opfordrer jeg jer at se to hurtigt lavede videoer og en film (klik på links):

…hvor jeg guider jer igennem en dag i mit liv

…hvor jeg bruger elementer af performance og ritual til at smitte folk med gode værdier

…hvor min performance gruppe laver vores sidste stor produktion i Bremen

 

 

Kærlige hilsner,

Iwona Helena Rejmus

 

* Richness of my background *

My Danish is not perfect…yet. I have a very unique profile and rich, international experience. On top of knowledge from various segments of Danish society, I carry stories from other cultures that I can integrate in my everyday work. Not all people – I’ve discovered – know for example that the II World War started in Gdańsk, where I come from. If Go Dream embraces diversity, we can cooperate and do something valuable together. I asked a couple of people to correct some major mistakes, so you get even a better (love)letter/application. Every time there is less and less to correct. I gave them a massage in return. A gift economy that I practice parallel to money-driven economy. Cause they are not contradictory, but complementary. I also teach it in relation to sustainability. And I try to walk my talk…

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.