Trash, my treasure

Min kære ven,

jeg har samlet lidt vejledning til hvordan du sorterer i Københavns Kommunen. Det vil gøre mig og miljøet så saftigt glad hvis du starter på at sortere derhjemme/i din institution. Det hele sorterings infastruktur har længe været klar i din gård – just start co-playing with me!

Og nej, sorterede skrald bliver IKKE blandet sammen alligevel til sidst. Det er en dårlig myte der for nogle mennesker er en undskyldning for overspringshandling.

{**vær sød og tålmodig med mit dansk, jeg har ikke overskud til sprogelig perfektionisme i den sag her. 
Billederne og tekst kommer fra offentlige sider}

BIOAFFALD/KOMPOST

– et nyhed der bruger og ikke brænder madrester. Hånd i hånd med ‘Stop Mad Spild’ kampagnen og så smager folke køkken endnu bedre –

 

PLAST (nu hård plast og ren blød plast kan blendes)

 

METAL (Så ren skal METAL være: ligesom PLAST)

 

PAP

Papir og pap må ikke blive blandet.

 

PAPIR

 

ARC {amager resource center} er en integreret del af byens kredsløb. De omdanner affald til energi, næringstoffer og nye materialer.

 

 

Jeg er lige ved at “indrette” to køkkener med affaldsorterings system. Også dit? Det er en tjeneste.

 

Og her* underviser jeg folk i ‘hvad går hvor?’ i den svenske context (brug de guidelines ikke i Danmark men du kan spørge mig, jeg ved meget).

Og min kjole er også “recyckled”…

*Sisters Academy, Malmo 2015

 

Og der er mange kreative projekter inspirerede og fødrede af TRASH:

 

Guldminen

Vasbygade Genbrugsstation huser Guldminen, som er et laboratorium, for udvikling af nye måder at genbruge, upcycle, reparere, redesigne og distribuere udvalgte genbrugsmaterialer.

Afleverer du dit sortere affald på Vasbygade Genbrugsstation, kan det indgå i Guldminens arbejde for direkte anvendelse og nytænkning af ressourcerne via direkte genbrug som et alternativ til en tung genanvendelses proces.

Comments are Closed

Blog PDF Blog PDF Blog PDF Blog PDF