Web: udvikling, process-design, konsulent

Jeg har så meget at bidrage med på grund af min unikke, tværfaglige profil!

–> download mit CV her

Jeg har nemlig studeret IT i 4 år og sociologi i 5 år. Og bare fordi i de sidste 3 år fokuserede jeg mest på uddannelse, performance/kultur og forskellige innovative projekter, arbejdede jeg ikke med advanceret programmering siden mine studiejobs og 2 speciale-projekter (hos IBM og Abakion).

Men de samlede erfaringer har gjordt mig til en værdifuld ressource, for jeg har en stor forståelse af IT og software development processer, business, web og sociale medier, samt stort indsigt i mennesker (ift kommunikation og selvudvikling/træning). Jeg vil nu bruge mine evner og energier i en virksomhed der arbejder på tværs af business, teknologi og mennesker.

I min fritid har jeg også nørdet med webudvikling og design (ved brug af bootstrap/html/css/javascript og CMS: wordpress og lidt prestashop). Selv om jeg ikke er en kode-stærk frontend udvikler fra dag 1, at lære nye sprog og teknologier er den letteste ting, specielt hvis man har gjort det før.Det er meget sværere at udvikle gode sociale kompetencer, være en god leder og kommunikator.

Og endnu mere unikke og sværste at finde, er kombinationen af det tekniske og det sociale/kreative: tværfaglig erfaring og interesser, god sans for overblik, evnen til at se flere perspektiver og tale sprog fra forskellige faglige universer.
Det har jeg.

 

Derfor, og have mig i et team, er en virkelig smart investering.

My dream job…

Yes, I do have a dream job. I want to work in a creative web/digital media company and contribute to the development of:

*participatory design and user-involvement strategies

(used in analysis, requirement specification, design and test – including creative brainstorming tools, prototyping and interactive workshops)

*inspiring consulting (+subject expertise)

(my interdisciplinary profile is a treasure here)

*continuous, experiential research on communication strategies, user experience and interaction design

 

All with sustainable development and agility in mind.

 

Meanwhile, I will be deepening my front-end web development and design skills to have a hands-on technical understanding of web technologies and best practices.

I have always been interested in how people interact with each other and how they interact with technology. It has always been my passion to inspire people, design experiences for them and create learning spaces based on co-creation that set new trends of thinking and behavior.

Here just 2 references that support and complement my practical research and what I generally want to use in my work with customers, colleagues and process design:

1)Design with Intent*

*Lockton, D., Harrison, D., Stanton, N.A. (2010) Design with Intent: 101 Patterns for Influencing Behaviour Through Design v.1.0, Windsor: Equifine (download here: http://designwithintent.co.uk/docs/designwithintent_cards_1.0_draft_rev_sm.pdf)

2)An old classic from my software development studies on the importance of user-developer communication and techniques for efficient knowledge development.

*Structure in the toolbox by Kensing and Munk-Madsen

structure in the toolbox_Kensing og Munk-Madsen


Min (web/software) profil

…som jeg brænder for at udnytte og uddybe i et firma der værdsætter stærke generalister og agil tankegang – ikke kun ift metoder, men også til forretningsudvikling og opbygning af agile relationer til kolleger, kunder og eksterne samarbejdspartnere.

 

Analyse, kunde-kontakt og optimering af (interne) processer
  • deltage i og bidrage til foranalyser og estimering af projekter
  • deltage i, designe og optimere workshops og afklaringsmøder med kunder
  • sparre med mine frontend- og backend-kolleger ift. metoder, frameworks, kommunikation og tilgang til udviklingsarbejdet
  • forske og anvende nye teknologier

 

Web udvikling

Under mit software udviklings studie, fik jeg en hands-on erfaring med objekt-orienteret programmering: ASP.NET (Visual Studio), java (JDev), web services, UML, design patterns, software test, IT projekt management (+PRINCE2), agile metoder (SCRUM, XP), SQL, business-orienteret systemudvikling (store, outsourcede projekter).

  • jeg kender til det hele udviklingscyklus, både fra en perspektiv af udvikler og projektleder. Jeg arbejdede både med frontend og backend, men mit nuværende fokus er frontend, specielt at jeg har også passion for interaktiv kunst og design
  • i min fritid “leger” jeg med WordPress, mens jeg bliver konstant bedre til HTML, css og javascript, JQuery (ved brug af samlet viden fra studiet, Udacity og med hjælp fra erfarne ‘programmør’ venner – alt drevet af personlig interesse for web teknologier)
  • jeg har komplementeret den viden med  Online Marketing (+SEO og Analytics) kursus

Her er en mere detaljeret proces: –> hvad jeg har beskæftiget mig med ift web teknologier

 

Design

  • selv om jeg aldrig arbejdede med web design professionelt, har jeg god sans for æstetik og design (+basale viden om Photoshop). Jeg har øvet min kreativitet ved at arbejde med interaktiv performance kunst, set-design, kostumer og i private liv

 

Forretningsudvikling, branding

  • forskning, ide-udvikling med CSR-fokus
  • netværk og kreativ tilgang til marketing